Resultaat 1–12 van de 166 resultaten wordt getoond

Show sidebar
Sluiten

Active Leisure rugzak Albany 20 liter 50 x 35 cm polyester beige

Active Leisure rugzak Een perfecte rugzak voor tijdens het mountainbiken, skaten of fietsen. Met zijn 20 liter kan er voor dagtochten genoeg mee genomen worden en door zijn mee geleverde regenhoes kan dit ook nog eens droog. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: beige Materiaal: polyester Inhoud: 20 liter Gewicht: 750 gram Afmeting: 50 x 35 x 30 cm (LxBxD)
Sluiten

Active Leisure rugzak Albany 20 liter 50 x 35 cm polyester oranje

Active Leisure rugzak Een perfecte rugzak voor tijdens het mountainbiken, skaten of fietsen. Met zijn 20 liter kan er voor dagtochten genoeg mee genomen worden en door zijn mee geleverde regenhoes kan dit ook nog eens droog. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: oranje Materiaal: polyester Inhoud: 20 liter Gewicht: 750 gram Afmeting: 50 x 35 x 30 cm (LxBxD)
Sluiten

Active Leisure rugzak Ampato 25 liter 50 x 35 cm polyester blauw

Active Leisure rugzak Ideale rugzak met een groot hoofdvak aan de voorzijde, twee zijvakken af te sluiten met ritsen en een extra opbergvak op de heupband voor of sleutels of kleingeld. Deze 25 liter rugzak heeft het ABS rug netje voor een optimaal draagcomfort. Ook heeft deze rugzak 3D Mesh gepolsterde schouder- en heupbanden. Een extra detail op deze rugzak is de "vering" in de schouderbanden. De schouderbanden zijn met een spansysteem te verstellen. Dat wil zeggen dat de rugzak te kantelen is wat verlichting op de heupen of aan de schouders geeft. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: polyester Inhoud: 25 liter Gewicht: 1400 gram Afmeting: 50 x 35 x 30 cm (LxBxD) Inhoud: 1 Rugzak 1 Regenhoes
Sluiten

Active Leisure rugzak Broxon 20 liter 45 x 30 cm polyester blauw

Active Leisure rugzak De Broxon is vervaardigd van het speciale licht gewicht DuPont cordura en voorzien van het ABS mesh op het rugpand voor een optimale ventilatie. De rugzak heeft een kapvak en aan weerszijde een mesh netje voor bijvoorbeeld een blikje drinken. De ingebouwde regenhoes zorgt ervoor dat de rugzak tijdens een spontane regenbui keurig droog blijft. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: polyester Inhoud: 20 liter Gewicht: 800 gram Afmeting: 45 x 30 x 30 cm (LxBxD)
Sluiten

Active Leisure rugzak Broxon 20 liter 45 x 30 cm polyester bruin

Active Leisure rugzak De Broxon is vervaardigd van het speciale licht gewicht DuPont cordura en voorzien van het ABS mesh op het rugpand voor een optimale ventilatie. De rugzak heeft een kapvak en aan weerszijde een mesh netje voor bijvoorbeeld een blikje drinken. De ingebouwde regenhoes zorgt ervoor dat de rugzak tijdens een spontane regenbui keurig droog blijft. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: bruin Materiaal: polyester Inhoud: 20 liter Gewicht: 800 gram Afmeting: 45 x 30 x 30 cm (LxBxD)
Sluiten

Active Leisure rugzak Broxon 20 liter 45 x 30 cm polyester grijs

Active Leisure rugzak De Broxon is vervaardigd van het speciale licht gewicht DuPont cordura en voorzien van het ABS mesh op het rugpand voor een optimale ventilatie. De rugzak heeft een kapvak en aan weerszijde een mesh netje voor bijvoorbeeld een blikje drinken. De ingebouwde regenhoes zorgt ervoor dat de rugzak tijdens een spontane regenbui keurig droog blijft. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: grijs Materiaal: polyester Inhoud: 20 liter Gewicht: 800 gram Afmeting: 45 x 30 x 30 cm (LxBxD)
Sluiten

Active Leisure rugzak Broxon 25 liter 45 x 30 cm polyester grijs

Active Leisure rugzak De Broxon is vervaardigd van het speciale licht gewicht DuPont cordura en voorzien van het ABS mesh op het rugpand voor een optimale ventilatie. De rugzak heeft een kapvak en aan weerszijde een mesh netje voor bijvoorbeeld een blikje drinken. De ingebouwde regenhoes zorgt ervoor dat de rugzak tijdens een spontane regenbui keurig droog blijft. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: grijs Materiaal: polyester Inhoud: 25 liter Gewicht: 800 gram Afmeting: 45 x 30 x 30 cm (LxBxD)
Sluiten

Active Leisure rugzak Broxon 25 liter 50 x 35 cm polyester blauw

Active Leisure rugzak De Broxon is vervaardigd van het speciale licht gewicht DuPont cordura en voorzien van het ABS mesh op het rugpand voor een optimale ventilatie. De rugzak heeft een kapvak en aan weerszijde een mesh netje voor bijvoorbeeld een blikje drinken. De ingebouwde regenhoes zorgt ervoor dat de rugzak tijdens een spontane regenbui keurig droog blijft. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: polyester Inhoud: 25 liter Gewicht: 1015 gram Afmeting: 50 x 35 x 28 cm (LxBxD)
Sluiten

Active Leisure rugzak Broxon 25 liter 50 x 35 cm polyester groen

Active Leisure rugzak De Broxon is vervaardigd van het speciale licht gewicht DuPont cordura en voorzien van het ABS mesh op het rugpand voor een optimale ventilatie. De rugzak heeft een kapvak en aan weerszijde een mesh netje voor bijvoorbeeld een blikje drinken. De ingebouwde regenhoes zorgt ervoor dat de rugzak tijdens een spontane regenbui keurig droog blijft. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: groen Materiaal: polyester Inhoud: 25 liter Gewicht: 1015 gram Afmeting: 50 x 35 x 28 cm (LxBxD)
Sluiten

Active Leisure rugzak Bulb 28 liter 50 x 35 cm polyester grijs/oranje

Active Leisure rugzak Een perfecte rugzak voor tijdens het wandelen of andere sportieve activiteiten. Met zijn 28 liter kan er genoeg mee genomen worden voor tijdens dagtochten. Specificaties: Geslacht: grijs, oranje Materiaal: polyester Inhoud: 28 liter Gewicht: 940 gram Afmeting: 50 x 35 x 18 cm (LxBxD)
Sluiten

Active Leisure rugzak Coyan 28 liter 50 x 35 cm polyester grijs

Active Leisure rugzak Een lichtgewicht rugzak met een ventilerend rugpand (ABS). Deze rugzak van 28 liter voelt u niet eens zitten op uw rug wat er voor zorgt dat u volledig kan genieten van de activiteit op dat moment. Door de vele technische features, zoals mesh side pockets, voorbereiding voor een waterzak, met 3D mesh gepolsterde schouder en heupband en bijgeleverde regenhoes hoeft u zich geen zorgen te maken over hetgeen u mee wilt nemen. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: grijs Materiaal: polyester Inhoud: 28 liter Gewicht: 750 gram Afmeting: 50 x 35 x 28 cm (LxBxD) Inhoud: 1 Rugzak 1 Regenhoes
Sluiten

Active Leisure rugzak Coyan 28 liter 50 x 35 cm polyester groen

Active Leisure rugzak Een lichtgewicht rugzak met een ventilerend rugpand (ABS). Deze rugzak van 28 liter voelt u niet eens zitten op uw rug wat er voor zorgt dat u volledig kan genieten van de activiteit op dat moment. Door de vele technische features, zoals mesh side pockets, voorbereiding voor een waterzak, met 3D mesh gepolsterde schouder en heupband en bijgeleverde regenhoes hoeft u zich geen zorgen te maken over hetgeen u mee wilt nemen. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: groen Materiaal: polyester Inhoud: 28 liter Gewicht: 750 gram Afmeting: 50 x 35 x 28 cm (LxBxD) Inhoud: 1 Rugzak 1 Regenhoes