Resultaat 1–12 van de 90 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Beco strandtas anker beige

22,32 Inclusief b.t.w 17,86 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Met deze strandtas ben jij helemaal klaar voor een dagje strand! Door de print in de vorm van een anker heeft de tas een stoere uitstraling. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: beige Materiaal: katoen + polyester Afmetingen: 35 x 35 cm (B x H)

Beco strandtas katoen gestreept aqua/wit

22,32 Inclusief b.t.w 17,86 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Deze trendy strandtas is ideaal om mee te nemen als je een dagje gaat zwemmen of naar het strand gaat. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: aqua/wit/rood Materiaal: katoen Afmetingen: 38 x 34 x 15 cm (B x H x D)

Beco strandtas katoen gestreept donkerblauw/wit

22,32 Inclusief b.t.w 17,86 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Deze trendy strandtas is ideaal om mee te nemen als je een dagje gaat zwemmen of naar het strand gaat. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: donkerblauw/wit/rood Materiaal: katoen Afmetingen: 38 x 34 x 15 cm (B x H x D)

Beco strandtas katoen/polyester beige

24,53 Inclusief b.t.w 19,62 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Wanneer je een dag naar het strand gaat, mag deze hippe strandtas zeker niet ontbreken! De tas geeft voldoende ruimte voor het opbergen van je badkleding, zonnebrand, slippers en wat te drinken. Je bent dus helemaal klaar om een dagje te ontspannen. Specificaties: Geslacht: dames Kleur: beige Materiaal: katoen + polyester Afmetingen: 36 x 39 x 17 cm (B x H x D)

Beco strandtas nylon donkerblauw/rood

24,82 Inclusief b.t.w 19,86 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Deze strandtas is afsluitbaar met een ritssluiting en heeft binnenin een opbergvakje dat ook afsluitbaar is met een rits. Ideaal dus voor het opbergen van waardevolle spullen. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: donkerblauw/rood Materiaal: nylon Afmetingen: 42 x 37 x 17 cm (B x H x D)

Beco strandtas nylon groen

24,53 Inclusief b.t.w 19,62 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Handige en hippe strandtas gemaakt uit meshmateriaal (100% nylon). Meshmateriaal is een kunststof met kleine gaatjes dat lucht doorlaat, ideaal dus om de natte spullen in op te bergen. Ook heeft de strandtas een binnen opbergzakje dat af te sluiten is met een rits, voor bijvoorbeeld het opbergen van geld of sleutels. De tas zelf is ook afsluitbaar met een rits. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: groen Materiaal: nylon Afmetingen: 48 x 40 x 23 cm (B x H x D)

Beco strandtas nylon paars

24,53 Inclusief b.t.w 19,62 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Handige en hippe strandtas gemaakt uit meshmateriaal (100% nylon). Meshmateriaal is een kunststof met kleine gaatjes dat lucht doorlaat, ideaal dus om de natte spullen in op te bergen. Ook heeft de strandtas een binnen opbergzakje dat af te sluiten is met een rits, voor bijvoorbeeld het opbergen van geld of sleutels. De tas zelf is ook afsluitbaar met een rits. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: paars Materiaal: nylon Afmetingen: 48 x 40 x 23 cm (B x H x D)

Beco strandtas nylon rood

24,53 Inclusief b.t.w 19,62 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Handige en hippe strandtas gemaakt uit meshmateriaal (100% nylon). Meshmateriaal is een kunststof met kleine gaatjes dat lucht doorlaat, ideaal dus om de natte spullen in op te bergen. Ook heeft de strandtas een binnen opbergzakje dat af te sluiten is met een rits, voor bijvoorbeeld het opbergen van geld of sleutels. De tas zelf is ook afsluitbaar met een rits. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: rood Materiaal: nylon Afmetingen: 48 x 40 x 23 cm (B x H x D)

Beco strandtas nylon rood/donkerblauw

24,82 Inclusief b.t.w 19,86 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Deze strandtas is afsluitbaar met een ritssluiting en heeft binnenin een opbergvakje dat ook afsluitbaar is met een rits. Ideaal dus voor het opbergen van waardevolle spullen. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: rood/donkerblauw Materiaal: nylon Afmetingen: 42 x 37 x 17 cm (B x H x D)

Beco strandtas nylon turquoise

24,53 Inclusief b.t.w 19,62 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Handige en hippe strandtas gemaakt uit meshmateriaal (100% nylon). Meshmateriaal is een kunststof met kleine gaatjes dat lucht doorlaat, ideaal dus om de natte spullen in op te bergen. Ook heeft de strandtas een binnen opbergzakje dat af te sluiten is met een rits, voor bijvoorbeeld het opbergen van geld of sleutels. De tas zelf is ook afsluitbaar met een rits. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: turquoise Materiaal: nylon Afmetingen: 48 x 40 x 23 cm (B x H x D)

Beco strandtas spijkerstof look aqua

21,86 Inclusief b.t.w 17,49 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Deze hippe strandtas heeft een stoere spijkerstof look. De tas is afsluitbaar met een knoopsluiting. Wanneer je naar de tas kijkt, geeft het een vintage gevoel. Kortom, een hippe strandtas! Specificaties: Geslacht: dames Kleur: aqua Materiaal: katoen + nylon Afmetingen: 34 x 38 x 20 cm (B x H x D)

Beco strandtas spijkerstof look roze

21,86 Inclusief b.t.w 17,49 Inclusief b.t.w
BECO strandtas Deze hippe strandtas heeft een stoere spijkerstof look. De tas is afsluitbaar met een knoopsluiting. Wanneer je naar de tas kijkt, geeft het een vintage gevoel. Kortom, een hippe strandtas! Specificaties: Geslacht: dames Kleur: roze Materiaal: katoen + nylon Afmetingen: 34 x 38 x 20 cm (B x H x D)